Toronto och New York

image374
Siri, mamma, pappa och farmor har varit i Toronto...
image375
... och i New York.
image376
Toronto var en jättestad men med en småstadskänsla i centrum som vi gillade mycket. Massor med små butiker och restauranger och väldigt diverst och med en vänlig och hemtrevlig känsla.
image377
Vi åt en massa kinesiskt och thailändskt, Siri tyckte speciellt om vårrullarna.
image384image385
Ungefär så här glad var Siri för det mesta, tyckte det var kul att vara på resande fot, åtminstone så länge mamma och pappa inte försvann för att DJa och annat trams, det blev hon lite trött på i slutet. Vandrarhemmet var kanon och Siri älskade att springa runt i foajén och charma folk. (Springa?!!, jomen nu knatar Siri på riktigt bra.) De hade även en lagom stor trappa som Siri lärde sig ta sig upp och ner för alldeles själv.

New York kändes lite otrevligare, bara se bilderna nedan...
image380
...regn...
image381
...krigssupport...
image382
... och ännu mera krigssupport, inklusive salami...
("Send a salami to your boy in the army", det på väggen bakom är jättemånga salamis...)

Närå, det var roligt i NY också! Vi bodde "hemma hos", Siris farmors kompis Rigmor; trevligt med hemmamiljö och en fantastiskt utsikt åt tre håll! Vi behövde knappt ge oss ut i ösregnet och turista. Dessutom fick vi träffa flera mysiga och snälla personer som vi haft kontakt med via internet tidigare. Men det allmänna klimatet på Manhattan kändes hårt och otrevligt och det var skönt att återvända till Toronto efter några dagar.
image383
Detta är alltså en utsikt från fönstret och inte ett vykort. Tokigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback