snart en 1-åring

Tänk, imorgon fyller det här lillskruttet 1 år! Och så här dags för ett år sen satt mamma och pappa på ett vandrarhem utanför Varberg och var väldigt väldigt nervösa.
image364
Imorgon blir det fira med princesstårta och Siris favoriträtt - sojakorv och makaroner. Samt utflykt till djuren och lite annat, vi får se vad vädret tillåter.

Vi har glömt kameran både här och där och när vi väl haft den har vi varit väldigt dåliga på att fota. Men några bilder från besöket hos kusinen Lo med familj kan ni se
här.

några julstämningsbilder

Hos mormor och morfar.
image352
image353
image354image363image358

Hos farmor.
image359image360
image361image362

hemma igen

Efter en och halv veckas jul/nyårsresa till mormor, morfar och farmor är vi nu hemma igen. Det har varit jätteskönt och trevligt att vara iväg och precis lagom länge för att det ska kännas bra att komma hem igen. Siri har utvecklats massor under resan, bl a kan hon slå saker mot varann, vinka, peka, babbla mer, förflytta sig mellan möbler och saker, men kanske framför allt - roa sig lite längre själv (tack farmor!). De senaste dagarna har hon varit på ett strålande humör och lekt och bläddrat i böcker mest hela tiden.
image345image346
image347
image348

Hoppsan, tagen på bar gärning i köket. Förflyttat sig dit medelst gåvagn och sen hittat den roliga spisen!
image349

Siri och pappa delar på en smoothie.
image350image351