tänderna och fötterna

image333
De alldeles färska framtänderna som kommer framkrypande och som vi märker kommer ge Siri ett nytt utseende.

image334
Pyssel bekvämt med fötterna i kors.

siri, nio och en halv månad


image327
Såhär stor har Siri blivit nu.

image328Hon vill nog egentligen krypa, men kommer inte längre än såhär.
image329Gunga och bada är riktigt roliga saker.


image330

image331image332
Äta är det sämre med, men att plocka i sig saker själv kan vara intressant. Och ikväll fick vi i henne den största portionen någonsin med mat och gröt, så förhoppningsvis ger det med sig snart. Framtänderna börjar sticka fram och rätt så ont gör det nog för det har varit ganska gnälliga dagar. Men idag fick hon träffa en kattunge och blev jätteglad!

helg

image326

Mys med mamma och elefant i bärselen. Siri tycker oftast om att sitta i selen, på magen. Den här dagen satt hon i nästan två timmar och myste och vart ändå lite ledsen när hon var tvungen att åka ner på golvet igen.

I helgen har Siri haft besök av farmor och även träffat farmors bror en sväng. Vi har varit på Kellys ännu en gång och Siri känns nu igen av kyparn. Siri vart väldigt uppeldad under besöket och snodde åt sig en och annan pommes frites. Idag har vi babysimmat i san söndagstradition, och det var lika kul som vanligt. En ny upptäckt är gungorna i lekparken som hon tycker är hemskt kul, ska ta med kameran nästa gång. Vi har också siktat hennes ena framtand. Hoppas bara den kommer fram smärtfritt.