otäckt, men ett lyckligt slut

image281Usch, i torsdags voltade Siri ur vagnen med huvudet före rakt ner i stenplattorna vid spårvagnen. Otroligt otäckt.  Siri skrek förstås som aldrig förr, men slutade ändå efter bara ett par minuter. Efter ett tag vart Siri precis som vanligt igen, men med en skakig, försöka-vara-lugn-mamma som vägrade sätta ner henne i vagnen igen. En tur till akuten blev det, förstås. Vi fick vara kvar tills det gått tre timmar sen fallet, men Siri var fortfarande som vanligt, kunde röra allting och se och höra och inga sprickor i skallbenet eller farliga bulor. Bara en liten svullnad på ena kinden och kanske en lite bula i pannan. Så allt var okej. Som tur var! Visst är det vanligt med fall, men väldigt hemskt när det händer! Nu har vi tagit bort ligginsatsen och skaffat en sele, så nu sitter hon som en smäck i alla fall.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Babysim premiär! Eller kanske snarare babybad. Mysigt, och Siri tyckte nog det vart spännade. Så det blir nog fler gånger. Fast då ska vi nog komplettera med lite fler Majorna-aktiviteter, 1,5h totaltid på spårvagn är ju rätt saftigt... Men man blir trött av att bada, det vet man ju, och Siri somnade sött på vägen hem.

image282image283image284image285
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Och så har den första tanden börjat titta (eller kännas) fram! Ännu inga bildbevis dock.


 


Kommentarer
Postat av: Morfar Claes

Vilka fantastiska bilder! Hur "mallig" kan man se ut när man kommer simmande? Den bilden bara måste vi ha, skicka genast image 283 som fil!
Massor av kramar från mormor och morfar

2007-09-10 @ 19:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback