många besök

image300Kusinfamiljen från Skåne på besök. Jättemysigt! Lo och Siri börjar kunna leka lite och ha kul ihop båda två. Exempelvis skjutsa runt i babysittern, eller Siri kastar sak, Lo plockar upp (i oändlighet) är lekar båda uppskattar - även Siri "leker medvetet". Lo åkte också en hisnande roligt lång kasebana om och om igen. Siri var lite mer avvaktande men ett litet leende smög sig fram efter åket. Fler bilder finns på Sarahs blogg.
image301image302
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helgen före fyllde pappa år. Men Siri fick det största paketet.
image303
Svårt att komma in i. Men kommen så här långt når man leksakerna tillräckligt för att kunna leka ändå.
image318image304
Denna kväll var första gången vi märkte tydligt att Siri vill få vår medhåll att saker är kul. Hon snurrade på ett hjul på en av leksakerna och tittade sen på morfar och log stort och ville få bekräftelse, om och om igen.

Pappa firas med slit och drag och en och annan kram och puss. Siri har dagen till ära på sig en klänning som mamma fick av sin dagmamma när hon var 1 år, hemstickat 70-tal.
image308image307
Farfar var också på besök! Siri vill som vanligt gärna stå; en riktig favoritsyssla.
image309image310
Men för att ingen ska tro att hon bara sitter på rumpan när ingen övar stående med henne, visar vi här hur Siri arbetar för att kunna läsa/tugga/prassla med mammas tidning. (Men krypa kan hon inte än.)
image311image312image313image314image315image316image317
Mission fulfilled.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback