bäras på ryggen

I helgen har vi varit hos farmor. Premiär i att bäras på ryggen! En skogspromenad långt från stigarna på jakt efter svamp. Siri verkade tycka om det och var mycket intresserad av alla träd. Och att bära såhär öppnar ju helt nya möjligheter till skogspromenader (det börjar bli jobbigt att ha henne på magen och dessutom ser man ju inte vart man trampar...). Nästa steg är att lära sig knyta upp henne ensam, men då får hon nog bli lite större först.

image269image270image271image272
image273Det gick även bra att sova i denna ställning.
image274Här är alla svamparna! Och farmor.
image279Mys framför elden, efter badet. Siri har lärt sig plaska. OCh tvättmaskinen var väldigt fascinerade, hon till och med föredrog att inta kvällsgröten liggande på golvet framför detta spännande fenomen.
image276Nektarinstund på tåget hem.

Kommentarer
Postat av: Love och Anna

Hej Siri! vad härligt det ser ut att vara på skogspromenad, jag tycker också om träd. Vi ses i nästa vecka :-)! Hälsningar Love

2007-09-04 @ 21:55:25
Postat av: tant sarah

hörde av anika att ni börjat knyta ryggknyt. det är läskigt och svårt till en början, men oändlligt mycket lättare att bära när man kan.
jag minns väldigt tydligt från tiden på ödmanssonsgatan när lo förstod tjusningen i att plaska, det är små framsteg men faktiskt så fascinerande ibland!
många kramar till lilla familjen, jag hoppas att vi kan ses snart.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback