Finland del 3

Vi hade ju fler bilder från Finlandsresan att visa! Från hemresan och tiden i Stockholm.
Farfar och farbro Ilmari följde med över till Stockholm. Båtresan var inte riktigt lika rolig som förra, så vi gick och lade oss före den finska kareoken satte igång denna gången. Men vi hann med en fika (Siri testade för första gången en barnstol, lite för liten än...), taxfreen samt en tur på däck.

image192image193
image194image195
image196Båten kom fram redan kl 6.30, så förmiddagen tillbringade vi i Vita Bergsparken slappandes, innan vi åt lunch på Chutney.
image197Därefter åkte vi och hälsade på farfars mor! Tyvärr skrek Siri lika mycket på detta fyra generationskort som på förra (se tidigare inlägg från första Skåneresan!). Kanske gillar hon inte att posera sådär, för sen vart hon glad igen och vi gick en tur i Rotebro. På kvällen åkte vi till pappas faster Eira och hennes man Assar och åt gott och sov över natten.
image198
image200

image201Nästa dag träffade Siri och mamma mammas kompis Hedda (på bilden) och gick en lååång promenad (där vi tappade mammas väska men fick den åter, det finns ärliga människor, hurra! Annars hade alla dessa fina bilder gått förlorade, bl a...) som avslutades med bara fötter och glass i Rålambshovsparken. På kvällen sov vi över hos Toivo och dagen därpå åkte vi hem, en lång och jobbig tågresa på ett varmt Intercity-tåg utan luftkonditionering med bara ett litet fönster som gick att öppna. Siri vart helt genomsvettig, men rätt mysig ändå!

image206


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback