Finland del 1

hmm, se om jag kan redigera bilderna till bra storlekar i pc-n, lite meckigare och det finns inte så bra bildbehandlingsprogram här, men bilder blir det ju iaf!

image171image172

Vi har varit i Finland och hälsat på farfar, låtsasfarmor och farbröderna. Resan var lång, och Siri blev lite rastlös på den 5 timmar långa tågresan (helt förståeligt) men nöjde sig när pappa gick omkring med henne på axeln. Stockholm var stort och mycket folk som inte väjde för barnvagn, så mamma och pappa blev lite trötta, men Siri var på bra humör. Det blev bara bättre när vi klev på nattfärjan - så mycket roligt att kolla på; folk, affärer, ljus, spelautomater, finsk kareoke och jag vet inte allt. Huvudet gick från sida till sida oavbrutet, och den gnällspik som hon brukar vara på kvällarna i vanliga fall var som bortblåst. Den svindlande utsikten var hon inte så intresserad av dock, utan tyckte pappas klocka var intressantare. Lite svårt för henne att somna in i mullrande gungande hytt i barnvagnen, men när hon väl somnade sov hon bra. På morgonen gick vi upp alldeles för tidigt (halv sex),  men fick ta igen oss hemma hos farfar & co.

image173Någon äcklig bakterie eller virus fick tag i Siri på den långa resan och hon fick en elak hosta, som ännu ligger kvar lite grann. Hennes småförkylning fick ny fart och det blev mycket snor och nysningar. Men hon har tagit det hela väldigt fint och lugnt och verkar inte bekommas nåt särskilt. Mamma blev smittad och har däremot varit helt burrig, och haft feber och ont i hela huvudet... Men hon börjar också bli lite bättre nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback