Skåneresa

image91
Siri har varit på sin första långresa - nästan en hel vecka i Skåne!
Tågresorna gick bra, Siri sov nästan hela tiden. Det skumpade mysigt kan man tänka.
image92Först var vi i Landskrona för att hälsa på farmorsmor, farbror, faster och snart 2-åriga kusinen Lo. Tyvärr var kusinen sjuk, stackarn, så de fick inte leka med varandra för att inte Siri också skulle få hosta och snuva. Men en gemensam promenad i varsin vagn utmed havet blev det i alla fall! Det blev också några fina middagar, bl a födelsedagsmiddag för farmorsmor och två (!) besök på samma Thai-restaurang på samma dag.
Sen åkte vi vidare till Vinslöv för att hälsa på mormor och morfar. Här hade vi flera mysiga dagar, med promenader i skogen och lek. Siri bjöd på många fina leenden och tyckte att morfar var en kul typ.



image95
image96
image97

I Vinslöv fick Siri träffa många personer, bl a flera ur släkten på mammas sida; mormorsmor samt mammas båda morbröder, moster och ena kusin. Mammas moster Carin visade successfullt hur man kan få Siri att suga på nappen, det har fungerat oftare än förr nu! Vi försökte oss också på att ta kort på fyra generationer, men det blev sådär...

image101 image102
image103
image106En bilstol lånad av grannen blev en perfekt Siri-sitter när de andra åt mat. Nästan bättre än sittern hemma, för den här gungar så fort hon rör sig lite grand och det gillar hon. Byxor med hög midja är modernt och riktigt höga kallas eifeltower-model enligt en säker källa. Så de här är nog eifel-tower de luxe...




image107Även ett preliminärt skötbord på ett badrumsgolv är ett skötbord och således per definition ett trevligt ställe. Här kan man leka, räcka ut tungan, le och inte minst bajsa. Och få massage - därav den glänsande magen, insmord med morfars finaste olivolja. Lyx ska det va, av vanlig babyolja får hon utslag.




image108Föräldrarna passade på att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback